Conso.ro lansează primul comparator de energie electrică pentru populaţie


Platforma Conso.ro lansează primul comparator de energie electrică pentru populaţie, care permite alegerea celei mai potrivite oferte pe baza costului total al facturii lunare de la mai mulţi furnizori, se arată într-un comunicat remis luni.

‘Pentru un consumator care nu dispune de cunoştinţe în domeniu, analiza ofertelor unui număr foarte mare de furnizori reprezintă o misiune aproape imposibilă. Conso.ro lansează un comparator care le va permite tuturor, în mod gratuit, să vadă care sunt costurile totale din factura lunară, precum şi diferenţele dintre ofertele furnizorilor de energie electrică’, a declarat Alin Iacob, Managing Partner Conso.ro, scrie agerpres.

Conso.ro este cel mai utilizat portal de comparaţii şi informaţii financiare oferite gratuit pentru consumatori din România şi nu este administrat sau deţinut de companii care desfăşoară şi activităţi de brokeraj de credite sau de companii în spatele cărora se află bănci sau alte instituţii financiare. Serviciile oferite de Conso.ro sunt gratuite pentru consumatori.