Enel Cuore și Enel România sprijină copii cu forme rare de epilepsie

Bizenergy

Enel Cuore și Enel România finanțează primul centru de zi dedicat copiilor cu sindrom Dravet și alte forme rare de epilepsie, printr-o donație în valoare de 40.000 de euro acordată Asociației pentru Dravet și alte Epilepsii Rare. Centrul de zi „Există Speranță” este prima unitate din România specializată pentru copiii cu epilepsie de vârstă preșcolară. În cadrul centrului, copiii cu epilepsie – al căror acces la grădinițele tradiționale este adeseori limitat ..

Grupul CEZ in Romania continua traditia de a le oferi studentilor din facultatile cu profil tehnic posibilitatea de a beneficia de stagii de pregatire practica si vizite de studiu in cadrul companiilor. Pentru a veni in intampinarea nevoilor studentilor de a avea acces la informa..

Am acceptat, cu interes, invitația tinerilor energeticieni VLER de a-i însoți în vizitele lor de lucru în țară, la diverse obiective energetice. Apreciez inițiativa VLER, sprijinită de seniorii energeticieni – reprezentanții CNR-CME, de a îmbina practica cu teoria, în spiritul ..

Schneider Electric, specialistul mondial în managementul energiei, a sponsorizat echipele clasate pe primele două locuri în finala Solar Decathlon Europe 2014, care s-a desfășurat în perioada 27 iunie – 14 iulie la Versailles, Franța. De asemenea, compania a fost partener categoria ..

În doar 10 ani, activitatea de responsabilitate socială corporativă (CSR) a intrat în atenţia directorilor de companii, pe măsură ce nu doar activiştii au început să urmărească implicarea CSR a firmelor, ci şi investitorii şi mai ales consumatorii. Astfel, activitatea CSR s-a t..

Factori de decizie la nivel guvernamental și internațional, precum și specialiși și reprezentanți ai unor companii mari din domeniul energiei, din peste 15 țări de pe 3 continente, se vor întâlni la București în cadrul Bucharest Forum Energy, în perioada 4-5 iunie 2014, la Palatul Parla..

Comuna Colibași, din județul Giurgiu, este cea de-a 4-a comunitate din România implicată în proiectul de responsabilitate socială dezvoltat de Enel România, pentru a atrage atenția asupra utilizării eficiente a energiei în gospodării. Proiectul face parte din platforma de responsa..

Petrom, Vodafone și Raiffeisen sunt considerate cele mai active companii în susținerea societății civile de către reprezentanții organizațiilor non-guvernamentale, potrivit unui sondaj realizat de către Cult Market Research. Pe primul loc, cu un procentaj de 56%, se situează compan..

Un parteneriat in premiera: Compania Unilever a semnat un parteneriat cu Grupul Genesis Biopartner, producator de energie regenerabila din surse organice. Unilever va dona alimentele expirate sau deteriorate ramase intr-unul din depozitele sale, pentru ca acestea sa fie transformate in bioga..

Proiectul City of Energy, lansat în urmă cu patru ani de Enel România, cu scopul de a transforma orașul în care trăim într-un loc plin de culoare și energie, a debutat anul acesta cu ocazia Turneului de Tenis ATP Năstase Țiriac. Astfel că, un post de transformare Enel din apropier..

O investitie de 74,3 milioane de euro de la Fondul European de Dezvoltare Regionala (FEDR) a fost aprobata de Comisia Europeana pentru decontaminarea mai multor situri poluate cu petrol din cateva judete din Romania, informeaza un comunicat al CE. Executivul comunitar apreciaza ca, prin acest pro..

Verbund, Moș Crăciun pentru 82 preșcolari din Casimcea

Peste 80 de copii din satele Rahman și Corugea, com. Casimcea, s-au bucurat de venirea lui Moș Crăciun. Acesta a fost adus la preșcolarii din cele..

KMG International (fosta Rompetrol): 14 proiecte de sanatate si mediu, de 225.000 dolari, in Romania si Republica Moldova

Compania petrolieră KMG International, fosta Rompetrol Group, a investit în ultimii şase ani 1,5 milioane de dolari în proiecte de sănăt..

Grupul Enel, performanțe în domeniul responsabilității sociale corporative

Enel și filiala sa Endesa au fost confirmați din nou în Indicii de Sustenabilitate Euronext-Vigeo. Indicii, care sunt actualizați o dată ..

Susținere Enel: Patru artişti români, în deschiderea programului de Masterclass dedicat tinerilor muzicieni

Fundaţia Principesa Margareta a României, cu susţinerea Enel România, lansează programul de masterclass naţional dedicat tinerilor muzic..

Rompetrol a acordat granturi de peste 1,2 milioane de dolari comunităţilor locale

KMG International (fostul Grup Rompetrol) a acordat, în ultimii cinci ani, finanţări de peste 1,2 milioane de dolari în cadrul programului..

Investitii de 6,3 milioane lei la Uzina Termoelectrica Midia

Uzina Termoelectrică Midia are programate pentru acest an cheltuieli de investiţii de 6,285 milioane lei, conform bugetului de venituri şi cheltuie..

Peste 3.000 de elevi au fost invitaţi în lumea energiei

Un număr de 29 unităţi de învățământ din 14 județe au găzduit lecţii despre siguranţă şi energie. Acțiunile au fost susținute de repre..

Raport ONU: Gazele de sist ar putea fi o solutie pentru a limita incalzirea globala

Gazele de sist ar putea fi o solutie pentru a limita efectele incalzirii globale, in cazul in care ar inlocui carbunii, arata un grup interguvernament..

CEO, singura companie de stat premiată la Gala Romanian CSR Awards

Reprezentanţii Complexului Energetic (CE) Oltenia au obţinut, în cadrul Galei de Premiere dedicată exclusiv recunoaşterii activităţilor..

Schneider Electric a selectat cele 100 de echipe semifinaliste pentru Go Green in the City 2014

Schneider Electric a finalizat selecţia celor 100 de echipe calificate în faza semifinalelor competiţiei internaţionale pentru studenţi G..