ANRE răspunde acuzaţiilor CE Oltenia: Cifrele privind exporturile de energie sunt corecte

iulie 3, 2015 | A. M.

Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) susţine că cifrele anunţate de autoritate privind exporturile de energie ale României sunt "100% corecte", răspunzând astfel acuzaţiilor conducerii Complexului Energetic Oltenia. "Datele furnizate de ANRE..

ANRE și CNR-CME vor lansa Campania națională privind eficiența energetică, în septembrie

februarie 26, 2015 | C. T.

Reprezentanții Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE împreună cu CNR-CME (Comitetul Național Român al Consiliului Mondial al Energiei) și-au propus să lanseze o campanie națională privind eficiența energetică. Propunerea a venit din pa..

Acţiunile Transelectrica şi Transgaz pot atinge noi maxime post-criză în următoarele luni (brokeri)

februarie 17, 2015 | Bizenergy

Monopolurile în domeniul transportului de gaze naturale şi energie electrică - Transgaz (TGN) şi Transelectrica (TEL) - vor rămâne în topul preferinţelor investitorilor la bursă în anul 2015, datorită dividendelor foarte mari, susţin analiştii casei de brokeraj Tradeville. Potrivit d..

OPCOM: Noi informații despre REMIT

februarie 16, 2015 | F. R.

Pentru a facilita raportarea conform REMIT, ACER a întocmit o listă a pieţelor organizate (OMP – Organized Market Place). Cea mai recentă versiune a fost publicată pe site-ul ACER pe 21/01/2015 și include, printre alte pieţe europene organizate şi Operatorul Pietei de energie Electrică ş..

ANRE, anunț oficial: Producătorii nu au dreptul legal să exporte energie. Hidroelectrica și CE Oltenia nu se pot folosi de reprezentanțele din străinătate și firmele proprii de trading

februarie 13, 2015 | C. T.

Pot sau nu producătorii să exporte energie? Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE face lumină pe această temă, venind cu o interpretare a legislației. Vestea nu e bună pentru Hidroelectrica și CE Oltenia, care și-au înființat – anu trecut – reprezentan..

Raport Curtea de Conturi pe 2013: Cheltuieli salariale fără bază legală la ANRE, în valoare de 4,5 milioane lei

februarie 12, 2015 |

Curtea de Conturi a descoperit acordarea fără bază legală a unor cheltuieli salariale în sumă estimată de 4,576 milioane de lei de către Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), potrivit Raportului public al Curţii de Conturi pe anul 2013. Potrivit do..

OPCOM: Recorduri absolute de participare pe PZU

februarie 11, 2015 | A. M.

Pentru ziua de livrare 11 februarie 2015, cota de interes manifestat de participanti pe PZU a marcat un nou maxim absolut la nivel lunar: 193 companii care au introdus cel putin o oferta si au stabilit tranzactii, informeaza OPCOM. Un nou record de participare pe PZU s-a inregistrat si la nivel z..

Specialiştii recomandă investiţiile în acţiuni la bursă, în 2015

februarie 10, 2015 | admin

Specialiştii în domeniul pieţelor financiare apreciază că investitorii de retail se pot orienta în anul 2015 către investiţiile în acţiuni listate la bursă ca alternativă la depozitele bancare, în condiţiile în care rata anuală a inflaţiei şi dobânzile au ajuns la minime istorice...

Noile planuri ale Guvernului: Hidroelectrica, pregătită de listare. CE Oltenia, eficientizată fără disponibilizări

februarie 10, 2015 | C. T.

Hidroelectrica este pregătită pentru listare în 2015, cel târziu la începutul anului viitor! O spun administratorii care gestionează insolvența companiei, cu susținerea totală a premierului Victor Ponta, iar rezulatatele financiare record vorbesc de la sine: compania a încheiat anu..

Piața Centralizată pentru Serviciul Universal, pe OPCOM

februarie 9, 2015 | Bizenergy

Un nou mecanism de tranzacționare devine funcțional pe OPCOM -Piața Centralizată pentru Serviciul Universal (PCSU). Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE a finalizat cadrul de reglementare şi procedural aferent Pieţei Centralizate pentru Serviciul Universal (PC..

1 2 3 11