SOCAR a deschis a doua benzinărie din Bucureşti şi ajunge la 36 de staţii


SOCAR a deschis a doua benzinărie din Bucureşti, în această lună, iar prin noua investiţie compania creează noi locuri de muncă şi ajunge la 36 de staţii de alimentare în România.

Benzinăria este prevăzută cu tehnologie de ultimă generaţie, deţine dotări prietenoase cu mediul, respectiv staţie de reîncărcare maşini electrice, jetwash (cu autoservire), asigură facilităţi de achiziţie roviniete şi peaj (trecere pod Feteşti), terminal de plăţi facturi, utilităţi, reîncărcări cartele telefonice.

SOCAR deţine, în acest moment, staţii de alimentare în Botoşani, Suceava, Neamţ, Iaşi, Bihor, Bistriţa, Buzău, Bacău, Vrancea, Timiş, Ilfov, Cluj, Vâlcea, Arad, Sibiu, Argeş şi Bucureşti.

SOCAR este compania petrolieră de gaze naturale deţinută de statul Azerbaijan (The State Oil Company of Azerbaijan Republic), companie cu activitate în producţia de petrol şi gaze naturale, scrie agerpres.

Compania investeşte anual miliarde de dolari în infrastructura de transport şi este angrenată, pe plan european, în proiecte cheie, menite să crească securitatea energetică a Europei, prin diversificarea resurselor de gaze naturale.

Din anul 2011, compania s-a implicat în România prin compania SOCAR Petroleum S.A. şi prin crearea şi consolidarea unei reţele de benzinării la nivel naţional. Astfel, compania deţine în prezent o reţea de 36 de staţii de alimentare, fiind unul dintre jucătorii importanţi pe piaţa distribuţiei de carburanţi din România. Până în prezent, compania a creat aproximativ 450 de locuri de muncă şi a derulat investiţii de peste 64 milioane de euro în România.